Over Luc BV

Ben jij op zoek naar de juiste partner voor je project? Wil je een keuken op maat, dressing of een volledig renovatieproject ? Dan ben je bij Luc Interieurbouw zeker aan het juiste adres.
Wij brengen de juiste mensen die kennis van zaken hebben bij elkaar en begeleiden onze klanten bij het volledige traject. Renoveren is een hele opgave en al van het begin komt er heel wat bij kijken. Eerst zal je beginnen dromen van een idee en gaat op zoek naar mogelijkheden om die dromen waar te maken.

Laat ons je helpen bij deze keuzetocht en samen realiseren we je droomproject van klein tot groter tot groots.
Wij luisteren naar onze klanten of we voor ons zelf iets maken.

Onze missie

Wij zijn een interieurbouw en renovatiebedrijf dat samenwerkt met vakmensen die hun vak met passie uitvoeren en ervoor zorgen dat al onze klanten tevreden kunnen terugkijken op een samenwerking dat begon bij een idee.
We pakken alles met een persoonlijke toets aan en adviseren en voeren uit of het voor ons eigen zou zijn. We schaven onze technieken en kennis elke dag nog bij en houden van een goede communicatie met onze klanten. Door klein te zijn biedt het de voordelen voor de klant dat we flexibel en klantgericht kunnen werken.
Het hebben respect voor wat de klant wenst en het budget dat zij wensen te besteden om zo hun droomproject te realiseren.
Alles begint bij een idee….

Elke dag schaven we nog bij en verbeteren ons keer op keer.....

Oprichter & Bedrijfsleider, Luc Verstreken

ons verhaal

Luc studeerde in 1993 af als schrijnwerker/meubelmaker en ging aan de slag in de bouwsector waar in deze tijd het internet nog ver weg was.
Door zowel de ervaring in het vak als in de verkoop bij een gerenommeerd keukenbouw bedrijf zagen we meer en meer dat de klant geprikkeld wordt door hun idee en geholpen wilt worden in de juiste keuze. Ook willen ze een deskundig advies en uitvoering en willen kunnen terugvallen op één aanspraakpunt. Grote bedrijven zijn vaak stroef en vervalt de klantgerichtheid na de verkoop. Ik heb mogen ontdekken hoe dit anders kan en daaruit is Luc Interieurbouw begonnen. Flexibel, klantgericht, luisteren en adviseren met kennis van zaken en uitvoeren volgens de regels van het vak. Ook het respect dat een project voor een klant een hele opgave is zijn wij er om dit in goede banen te leiden.

onze historiek

Start bijberoep als schrijnwerker / meubelmaker

  • Juli 1994
1994 was de start in bijberoep als schrijnwerker / meubelmaker waar Luc in de garage met een houtcombine meubels maakte naast zijn werk als schrijnwerker / meubelmaker bij een werkgever.
Juli 1994
Januari 2014

Lv Advies - eenmanszaak

  • Januari 2014
In januari 2014 werd de beslissing genomen om in partnership te werken in het verkopen van keukens bij een zeer gerenommeerde Belgisch keukenfabrikant. Daar was advies van A tot Z een troef en gebruikte ik mijn praktijkervaring om de klanten te overtuigen. Ook begonnen we daar kleine renovatiewerken aan te bieden wat eerst bleef bij de keuken....

LV Advies start met totaal renovaties

  • Maart 2015
In maart 2015 zijn we gestart met het aanbieden van totaalrenovaties. We merkte dat de klant één aanspreekpunt wilde en vonden dit bij de verkoop van een keuken waar meestal ook een renovatie kan bij gepaard gaat een meerwaarde.
Maart 2015
Juli 2019

Lv Advies gaat volledig op eigen benen verder

  • Juli 2019
In september 2018 besloten we om volledig met Lv Advies op eigen benen verder te gaan om aan de vraag te kunnen voldoen en de klanten volledig te kunnen bijstaan bij de projecten. We begonnen daaruit ook het volledig op maat maken van interieurbouw in eigen atelier.

Lv Advies wordt Luc Interieurbouw BV

  • Juli 2019
Op 4 juli 2019 werd Lv Advies omgevormd naar een vennootschap en de naam werd Luc Interieurbouw. We richten ons daarme op het totaal interieur waarbij de klant zowel advies krijgt als ze willen verbouwen waar Luc Interieurbouw met verschillende partners samenwerkt en ervoor zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Ook gaan wij ons richten op de schrijnwerker die niet over de machines beschikt maar waarmee wij een partnership aangaan en half fabricaat zullen kunnen toeleveren tot gemonteerd maatwerk. Bij ons staat FLEXIBILITEIT en KWALITEIT voorop en investeren in de toekomst.
Juli 2019
november 2019

Luc Interieurbouw breid uit en investeert

  • november 2019
Luc Interieurbouw beschikt reeds over een productieruimte van +/- 300m² en daarbij komt +/- 200m² bij. Dit doen we omdat we een investering hebben gedaan in een CNC nesting machine en nieuwe kantenlijmer om nog beter en flexibeler te kunnen aanleveren.